Фасовка: 20н, 20г
Ранньостиглий сорт кабачка цукіні. Універсальний. Від сходів до технічної стиглості — 45-50 днів. Рослина кущова, компактна, середньоросла. Плід циліндричний, гладенький, зеленого кольору з світло-зеленим вкрапленням, середньою масою 900г. М'якоть біла, хрумка, містить 5,9-6,2% сухих речовин. Завдяки підвищеному вмісту сухих речовин плоди використовують для засолки, маринування, а також у домашній кулінарії. Придатний для зберігання на протязі декількох місяців. Врожайність до 8 кг/м2. Тепло- і світлолюбива культура. Оптимальна для росту температура +18-23°С. Висівають при прогріванні 10 см шару ґрунту до 6-8°С.
Норма висіву: 2-3 насінини на 1 пог.м.
Глибина загортання: 5 см.
Ширина міжрядь: 70-90 см.
Відстань між рослинами: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |